RATAFIA DE NOUS I HERBES DE CA L’AMPLE DE RUPIT

La ratafia és un licor fet per maceració en alcohol d’herbes i nous  verdes. A Rupit, en altre temps ja hi havia gent que es feia la ratafia. La Dolors Arimany de Can Mallol, ja fa una colla d’anys, es en va donar la recepta. Aquí teniu els ingredients d’aquest licor digestiu:

  1.  Sis litres d’anís o aiguardent
  2.  Setanta-cinc clavells, també anomenats claus
  3.  Una nou moscada
  4.  Dos brots alfàbrega
  5.  Un brot de menta
  6.  Un grapadet de comí
  7.  Cinc nous verdes i tendres
  8.  Un brot d’orenga     (Tot trinxadet ben menut)

            [Quantitat: 6 litres]

Si volen demanar ampolles online, només cal que ens enviïn un correu a calamplerupit@gmail.com o mitjançant el nostre formulari i nosaltres els informarem amb molt de gust.

image1

La podeu trobar a la nostra botiga tot l’any.

[Ratafia embotellada  i ratafia de la bota]
També tenim ‘Crema de Ratafia’

Ratafia de Rupit i Pruit
Ratafia de Rupit

 

Oda a la Ratafia, de Rafael Masó
Anuncis

Escrigui el seu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s