RATAFIA DE NOUS I HERBES DE CA L’AMPLE DE RUPIT
La ratafia és un licor fet per maceració en alcohol d’herbes i nous verdes. A Rupit, en altre temps ja hi havia gent que es feia la ratafia. La Dolors Arimany de Can Mallol, ja fa una colla d’anys, es en va donar la recepta. Aquí teniu els ingredients d’aquest licor digestiu:
- Sis litres d’anís o aiguardent
- Setanta-cinc clavells, també anomenats claus
- Una nou moscada
- Dos brots alfàbrega
- Un brot de menta
- Un grapadet de comí
- Cinc nous verdes i tendres
- Un brot d’orenga (Tot trinxadet ben menut)
[Quantitat: 6 litres]
Si volen demanar ampolles online, només cal que ens enviïn un correu a calamplerupit@gmail.com o mitjançant el nostre formulari i nosaltres els informarem amb molt de gust.
La podeu trobar a la nostra botiga tot l’any.
[Ratafia embotellada i ratafia de la bota.
També tenim Crema de Ratafia i Licor d’herbes.]

Oda a la Ratafia, de Rafael Masó