CARRER DEL FOSSAR

Carrer del Fossar
                      Carrer del Fossar

Un dels llocs més coneguts i admirats de Rupit és el carrer del Fossar. Carrer cantellut, costerut i esgraonat, on se centra tota la meravella arquitectònica, genuïna i rústica que Rupit ha sabut guardar d’ençà dels seus inicis medievals.

El carrer del Fossar, que s’anomena així per haver confrontat amb l’antic fossar o cementiri, avui convertit en un jardinet ben bonic, ha estat reproduït en tota llei de publicacions i ‘spots‘ publicitaris, en cinema i televisió, i és el punt més preferit i estimat pels pintors, dibuixants i fotògrafs que amb assiduïtat acudeixen a la població.

*Text extret de  la ‘Guia Turísitca de Rupit‘, de Ramon Vinyeta i de Ca l’Ample

Escrigui el seu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s